2011. augusztus 26., péntek

+ + Fancy csoki? Lovely almok a Josieshamstery + +

+ + Fancy csoki? Lovely almok a Josieshamstery + +:
A nyári szünet van végre vége, és mivel 5.8. és 6.8. van 2 új, nagy dobások.
A 5.8. szülte meg Lotta (fahéj sávos LH) 12 hangulatos Babys.Vater Henry, a csokoládé-KH hörcsög. A következő színek várható: fahéj, fekete, esemény. galamb és arany. És vagy anélkül sávos.

A 6.8. szült a csokoládé (csoki TTS KH) 14. bájos baba. Még itt Henry az apja. Várhatóan a következő színek: csokoládé, fekete és esemény. sárga csokoládé!

Minden, ami a két alom van az én HP: (. Lotta alom és alom csokoládé 5,8 6.8.) Http: / / josieshamstery.jimdo.com között almot, hogy arany hörcsög.

Fontos: A vizsgálatok kérjük minden esetben adja meg e-mail címét a (ebay apróhirdetések esetenkénti problémákat űrlap segítségével)

+ + Kimenet a fiatalok a korban 5-6 hét! + +

+ + + Szállítás csak a szerelmesek kéz a fedezetre vonatkozó szerződés! + + +

Josieshamstery egy kis tenyészetben északi részén Arany u.Teddyhamstern Berlins.Ich tart most 18 éves, ez a bájos teremtés! Mielőtt elkezdtem fajta, szereztem elég ismerete Genit, mert nem tudsz fajta semmilyen állat (pl. Vermehrereien néha halálos).

Szeretném az alternatív tenyészteni kedvencem áruház állatokat, mert ezek gyakran szelíd bzw.nicht szégyenlős, beteges és esemény. terhes. Számomra elsősorban az, hogy az én állatok gsund, erős és békés magatartásuk. Ezen kívül azt is nagy hangsúlyt fektet a humánus bánásmód és a diéta.

A fiatal állatok, legalább 4 hétig elválasztott nemek, így nem terhes nő erwirbt.Meine állatok rám, mind nagyon szelíd, és szeretnék venni az élelmiszer-ki a kezét, mert azt akarom, hogy a jövőben hörcsög szülők békés és kéz szelíd hörcsögök gyermek otthon veled !

Ábra 1-3: Throw Csokoládé
4. ábra: Csokoládé
5. ábra: Henry
Ábra 6-8: Lotta Litter
9. ábra: Lotta
Ár: 12 EUR